Clubavond 21 januari 2020

Oeps bijna vergeten door alle drukte na de vakantie maar hier dan eindelijk een kort verslagje. De eerste clubavond in dit nieuwe jaar. Helaas kon Elly vanwege drukke werkzaamheden niet aanwezig zijn, de andere clubleden waren er allemaal wel. Als altijd zijn we weer met de eigen projecten begonnen, zie ook de links onder dit bericht.

Het volgende onderwerp was “Glas” en het leuke was de totaal verschillende foto’s die iedereen had. Vervolgens kwam er een variatie aan “Deuren” langs en tot slot de leukste/mooiste foto’s van december 2019. Echt uitgebreid besproken zijn de foto’s niet wat ik eigenlijk wel jammer vind, laten we dat toch tot het einde van het seizoen proberen te doen, daarvoor doen we dit ook.

Ik weet eigenlijk niet meer wie de krokodil heeft meegenomen, verzoek is wel deze de volgende keer weer mee te nemen. Verder verzoek ik jullie even na te denken over een datum in juni, liefst tweede helft juni, waarop we dan onze laatste clubavond hebben, zelf zou ik daar graag een leuke gezellige avond van maken, ik hoop dat jullie er ook zo over denken. De datum die nu gepland is, is 2 juni en ik weet haast zeker dat wij er dan nog niet zijn. Denk er even over na of we het gewoon op een dinsdag doen of eventueel een andere avond, dan komen we daar de volgende keer op terug.

Ik laat de website na het stoppen van de club voorlopig nog bestaan, mijn abonnement loopt ook nog tot het einde van het jaar door, mogelijk dat ik het daarna aanpas. Vooralsnog blijft het dan mogelijk om eventueel foto’s op de website te plaatsen.

Joke

 

Project Ellen

Project Elly

Project Harry

Project Joke

Project Lidy

Project Peter

Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.