Clubavond 20 december 2013 en weblog

21-12-12 031 Productfotografie voedsel

Nog even dan is het zover, onze club kerstavond waarbij we allemaal hapjes of drankjes, dat mag ook zolang het maar leuk is om te fotograferen, meenemen. Sandra heeft al een mailtje rondgestuurd, even het verzoek om hier z.s.m. op te reageren zodat zij ook weet waar we aan toe zijn.

We zullen het clublokaal in kerstsfeer proberen te brengen en mocht het goed weer zijn dan zouden we wellicht nog iets aan lichttekenen doen. Het is hier bij ons aan de overkant donker genoeg voor en ook ruim genoeg. Dus als we dit gaan doen, dat hoor ik graag van degenen die dit voorgesteld hebben, sowieso een warme jas en statief meenemen! Verder hebben we hier één triggersetje en indien nodig heb ik hier ook twee reportageflitsers, we hebben er voor twee opstellingen minimaal vier nodig.

Uiteraard hoop ik dat iedereen aanwezig is en dat we er een leuke, gezellige avond van gaan maken! En dus het vriendelijke verzoek om z.s.m. op de mail van Sandra te reageren zodat zij alles kan coördineren.

Weblog

Vrijwel iedereen wilde graag de mogelijkheid om foto’s en evt. stukjes te kunnen plaatsen op dit weblog. Iedereen heeft inmiddels een gebruikersnaam, wachtwoord en handleiding. Ik hoop echt dat jullie hier gebruik van gaan maken, het maakt het geheel veel levendiger als we allemaal wat bijdragen.

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.