Clubavond 2 juni 2016

Het is alweer even geleden, helaas kwam ik niet eerder aan dit blogje toe. Het was de laatste clubavond, bijna iedereen was aanwezig, Lidy was op vakantie. Echt veel foto’s waren er niet maar uiteraard hebben we alle ingezonden foto’s bekeken en beoordeeld. Zie albums silhouetten, kleur naar keuze en avonduitstapje Hoorn.

Verder stond er ook niet heel veel op het programma en hebben we vooral gezellig gekletst. Als ik nog wat vergeten ben, hoor ik dat vast wel van een of meer van de leden! Het nieuwe seizoen start eind september weer met een naar mijn mening leuk en uitdagend programma! Ik ben heel benieuwd naar de fotoprojecten van de andere leden, zelf ben ik er zo’n beetje uit maar alles kan nog veranderen 🙂 Hieronder een aantal van de aangeleverde foto’s.

Rest me iedereen een hele fijne zomer te wensen en natuurlijk degenen die nog op vakantie gaan een hele fijne vakantie!

Joke

Fotografie: Peter Waterman
Fotografie: Peter Waterman

 

Fotografie: Jenny Broos
Fotografie: Jenny Broos

 

Fotografie: Elly van Veen
Fotografie: Elly van Veen

 

Fotografie: Joke Beers-Blom
Fotografie: Joke Beers-Blom

 

Fotografie: Hans Beers
Fotografie: Hans Beers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.