Clubavond 19 juni 2015 plus agenda 3 juli 2015

Wederom een gezellige clubavond, Lidy en Jeroen waren helaas niet aanwezig. Deze keer waren de letters W, X, Y en Z aan de beurt. We hadden hiervoor niet heel veel inzendingen maar degenen die hun alfabet alsnog compleet willen maken kunnen dat dit seizoen nog doen, hiervoor kunnen de foto’s voor de clubavond van 3 juli aangeleverd worden.

Van ons uitje naar de Zaanse Schans waren wel veel foto’s en daar zat heel wat leuks tussen. Zie ook de betreffende albums onder het kopje Fotoalbums 2014-2015.

Volgende week is ons uitstapje naar Blijdorp, afgesproken is dat we om negen uur bij Elly vandaan vertrekken, dus graag voor die tijd aanwezig zijn. We rijden met twee auto’s, Elly neemt Sandra (nog onder voorbehoud), Joke en Hans mee. Peter neemt Jeroen, Jenny en Piet mee. We gaan niet achter elkaar aan rijden, dat rijdt niet prettig, maar ontmoeten elkaar weer bij de hoofdingang van Blijdorp.

Ook hebben we ons programma besproken, er zijn nog twee dingen die voorbereid moeten worden voor de Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom uitleg, dat zijn de onderwerpen voor 14 januari en 10 maart 2016. De rest is inmiddels ingevuld. We hebben afgesproken om per keer een uitdaging te gaan bedenken. Dat is wel leuker ook want dan heb je maar beperkt de tijd om je er op voor te bereiden 🙂

Vanaf volgend seizoen zijn de clubavonden op donderdagen en we beginnen dan wat vroegen en wel op 19.30 uur.

Klik hiernaast Programma 15-16 om het bijgewerkte programma te downloaden. Hierin is tevens de contributie vermeld, deze blijft vooralsnog gelijk, graag z.s.m. op het vermelde rekeningnummer overmaken, dan hebben we dat ook weer gehad 🙂

Aanleveren foto’s

Nog maar eens hetzelfde verhaal want het lijkt niet erg te lukken met de bestandsnamen, ik moet er telkens heel veel aanpassen en dat moet eigenlijk niet nodig zijn. Per onderwerp graag de volgende bestandsnamen Jenaam 001, Jenaam 002 enz. en niet de onderwerpen of zo erbij zetten, dat is niet nodig want je plaatst ze al in die betreffende Dropbox map. Bij doorlopende onderwerpen zoals het alfabet moet de bestandsnaam als volgt zijn: X Jenaam, Y Jenaam enz. Dan staan ze mooi op volgorde en per letter of volgend seizoen kleur bij elkaar. Voor de kleur opdracht wordt het dus Rood Jenaam 001, Rood Jenaam 002 enz.
Willen jullie hier echt om gaan denken, het scheelt mij erg veel saai werk!

Agenda 3 juli 2015

We sluiten het seizoen af met een barbecue bij Elly, mocht het slecht weer zijn (tot nu toe is het alleen maar herfst) dan kan het bij ons in de overkapping waar we met zijn allen droog kunnen zitten. Elly en ik zorgen voor het vlees, jullie horen de extra kosten nog. Tevens hebben we afgesproken dat iedereen zijn/haar eigen drank meeneemt, graag om denken dus, anders krijg je alleen maar water 🙂 Dat scheelt een hoop boodschappen. En de aanvang is vroeg: 18.00 uur bij Elly, laat het even weten als je wat later komt.

Er staan ook nog foto onderwerpen op het programma en dat zijn de volgende:

  1. Foto’s alfabet compleet maken voor degenen die dat nog willen.
  2. Je max. 10 mooiste foto’s die je in het afgelopen seizoen gemaakt hebt, die waar je zelf het meest blij van wordt!
  3. Je leukste foto’s van het uitje naar Blijdorp, max. 5 foto’s p.p.

Foto’s aanleveren: I.v.m. de barbecue uiterlijk 2 juli 2015

Fotografie: Jenny Broos
Fotografie: Jenny Broos

 

Fotografie: Hans Beers
Fotografie: Hans Beers

 

Fotografie: Joke Beers-Blom
Fotografie: Joke Beers-Blom

 

Fotografie: Peter Waterman
Fotografie: Peter Waterman

 

Fotografie: Sandra van Vollevelde
Fotografie: Sandra van Vollevelde

 

Fotografie: Elly van Veen
Fotografie: Elly van Veen

Een gedachte over “Clubavond 19 juni 2015 plus agenda 3 juli 2015

  • 21/06/2015 om 16:40
    Permalink

    Leuke enthousiaste foto’s mooi neer gezet ! Top !

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.