Clubavond 19 december 2018

Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor wederom een nieuw jaar, dat we maar weer vele mooie foto’s mogen maken 🙂
Vanmiddag bedacht ik opeens dat ik de foto’s van deze clubavond nog niet op de website gezet had, het was dan ook een drukke maand zoals december altijd is, dat zullen jullie vast allemaal wel herkennen! Maar beter laat dan nooit toch!

Dit was tevens onze kerstavond met een extra hapje en drankje en wat langer als gebruikelijk. Elly was met afbericht afwezig, die was lekker een paar dagen weg. Ook Yvonne was niet aanwezig, afbericht is er waarschijnlijk bij ingeschoten.

Uiteraard kwamen de eigen projecten weer als eerste aan de beurt, Sandra heeft twee foto’s iets anders bijgesneden aangeleverd, dit naar aanleiding van de opmerkingen van de vorige keer. Ook had Sandra een vervangende foto voor het onderwerp in en om de kerk waar ze per ongeluk de verkeerde foto had ingestuurd. Zie voor de eigen projecten de links onderaan dit bericht.

Bij het onderwerp lekkers liep het water ons soms om de tanden, er zaten heerlijke foto’s tussen! Bekijk het album en verlekker je 🙂 Het volgende onderwerp was lijnenspel, ook hier waren de inzendingen heel divers, zoals altijd erg leuk om te bekijken! Tot slot weer de mooiste/leukste van oktober 2018, ook hier zaten weer een aantal zeer originele en/of fraaie exemplaren tussen.

Uiteraard zijn alle foto’s weer besproken en waar nodig van opbouwende opmerkingen voorzien.

Daarna is Harry naar een andere clubavond vertrokken en heeft de rest nog gezellig aangezeten met een lekker hapje en een drankje.

Joke

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.