Clubavond 18 oktober 2013

18-10-2013 001 Clubavond ClackClick 18-10-2013 002 Clubavond ClackClick

Gisteravond was een doe avond, ballonnen prikken en licht tekenen. Voor het ballonnen prikken hadden we twee Triggertraps aangeschaft, die werken op zich heel goed maar het is wel een kwestie van goed ingesteld krijgen per camera en situatie. Vooral met het op geluid triggeren steekt het behoorlijk krap. Het is mij ook gelukt dus waarom zou het bij anderen niet lukken, dat had ook wel gekund maar het wilde niet helemaal dus uiteindelijk mijn Nero trigger erbij gepakt en daarmee hadden een aantal mensen een prachtige uiteenspattende ballon. Ik wil hierbij overigens wel even kwijt dat het gebruik van dit ding echt eenmalig was.

Bob heeft welgeteld één uiteenspattende ballon gefotografeerd, en hoe 🙂

Ik raad iedereen dan ook aan om die Triggertrap van de club eens mee te nemen en er thuis eens mee aan de gang te gaan, in alle rust lukt het vaak veel beter dan met iedereen om je heen. Ze zijn ervoor en je kunt er veel meer mee dan alleen op geluid triggeren, bijvoorbeeld prachtige time lapse opnamen maken, hier vind je een voorbeeld met meer info over de Triggertrap.

18-10-2013 003 Clubavond ClackClick

Over het licht schilderen kan ik hier helaas weinig zeggen, ik ben er nauwelijks aan toe gekomen helaas. Helemaal op het einde van de avond heb ik nog vier foto’s gemaakt, die zijn dan ook wel gelukt, dat dan weer wel 🙂

1 van de 4 🙂

Ik heb iedereen een mail over de Lightroom avond gestuurd, ik wil wel graag weten wie daar definitief aan mee willen doen, dan kan ik bekijken of ik een of twee avonden organiseer.

Verder krijgen jullie ook nog toegang tot het weblog, jullie kunnen dan berichten maken maar niet direct publiceren, ik wil de opmaak en zo graag gelijk houden zodat het een mooi geheel blijft dus ik publiceer ze, wel ongewijzigd qua tekst hoor, het wordt geen censuur of zo 🙂

Als jullie een leuke foto, of meer, van deze avond hebben, mail die dan door dan zet ik die hier ook! Op Facebook zetten of op je weblog mag ook, dan pak ik net als bij die van Bob en van mij de link naar de afbeelding, scheelt hier weer ruimte! De foto’s van de avond zelf zijn door Hans gemaakt.

Joke

Een gedachte over “Clubavond 18 oktober 2013

  • 20/10/2013 om 08:53
    Permalink

    Wat een doenige avond voor jullie. Leuk hoor.het is idd een hele uitzoekerij iedere keer hoe triggersets werken. Iedere keer weer een studie. Jammer Joke , dat jij niet aan lightpainting bent toegekomen, je had er zoveel zin in.

    De foto,s zijn leuk.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.