Clubavond 17 oktober 2017

Helaas was Lidy wegens een paar dagen vakantie niet aanwezig, de andere leden waren er allemaal wel. Het was een gezellige clubavond met veel mooie foto’s waar echt over nagedacht was. We zijn begonnen met de foto’s van de vorige keer die aangepast of voor deze clubavond zijn binnengekomen. Een ieder mag dus de foto’s van deze clubavond aanpassen voor de volgende clubavond, bijvoorbeeld naar aanleiding van opmerkingen van de andere clubleden, ook als je op een clubavond niet geweest bent omdat je niet kon mogen die foto’s voor de volgende clubavond nog aangeleverd worden. De mappen staan ook nog in Dropbox, die van de eerste clubavond heb ik nu verwijderd.

Vervolgens waren de projectfoto’s aan de beurt, de links naar de projecten van de leden vind je onderaan bij dit bericht. Ook hierbij vele mooie foto’s. Het volgende onderwerp was Een paar (vul maar in) ook hierbij een aantal leuke creatieve foto’s waarbij het paartje van Peter wel het hoogste knuffelgehalte had, zie ook bij de foto’s hieronder.
Vloeibaar was echt een onderwerp om eens creatief mee aan de slag te gaan, dat is ook de bedoeling, ga eens niet voor het voor de hand liggende! Hierbij daag je elkaar uit om juist eens wat anders dan anders te doen en dat is ook vaak heel goed gelukt. Ik hoop dat iedereen er voor de volgende opdrachten ook zo mee aan slag gaat, probeer eens iets niet voor de hand liggends te bedenken, dat is vaak moeilijk maar juist door de inzendingen van de anderen word ik hier zelf echt wel toe uitgedaagd. Lukt het niet helemaal goed, nou jammer dan maar lever de foto’s desondanks toch aan, misschien kunnen de andere clubleden je helpen met tips waardoor het wel lukt en je de volgende clubavond een verbeterde versie aanlevert. De oude versie gaat dan uit het album op de site en wordt vervangen door de nieuwe versie van de foto. Een andere tip is gewoon eens googlen op het onderwerp en dan op afbeeldingen klikken, ook daar kun je vaak inspiratie uithalen. Ga voor de uitdaging, dat maakt het ook voor jezelf heel leerzaam en leuk!

Tot slot kwam de mooiste van augustus nog langs van een aantal leden, ook hier zaten weer een aantal prachtige platen bij.

Ook hebben we nog een foto van Harry bekeken waarbij wel een bijzonder effect tot uiting kwam, wat het nou was, niemand die het precies weet!

Al met al was het een geslaagde clubavond! Ik hoop dat iedereen de uitdaging aangaat zoals hierboven aangegeven is! Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Joke

Projecten van de leden:

  1. Elly
  2. Harry
  3. Lidy
  4. Jenny
  5. Peter
  6. Yvonne
  7. Joke

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.