Clubavond 17 januari 2014

We waren deze keer maar met z’n vijven, door diverse omstandigheden konden de drie anderen niet. We hebben de avond wel gewoon door laten gaan maar omdat het programma nu vrij kort was, we hadden niet zo heel veel foto’s, hebben we ook nog een uurtje gefotografeerd.

We hadden foto’s van het licht tekenen en de hapjes van de vorige clubavond, toch vaak leuk om te zien dat een ieder toch weer andere foto’s van hetzelfde onderwerp heeft, veelal alleen ontstaan door het innemen van een ander standpunt. En uit Hans zijn foto’s bleek dat het licht tekenen met een compact camera fotograferen niet echt meevalt, ondanks dat het met een professionele compact gebeurde, de reactiesnelheid is eigenlijk te laag.

Hans
Hans
Jeroen
Jeroen
Lidy
Lidy
Jenny
Jenny

De volgende serie foto’s waren die met het fotoraadsel, niet altijd even makkelijk om te raden wat het nu was, altijd weer leuk zulke onderwerpen.

Hans
Hans
Jeroen
Jeroen
Joke
Joke
Lidy
Lidy

De laatste serie foto’s waren de foto’s die door Lidy en Joke gemaakt waren naar aanleiding van het vrije onderwerp dat de vorige reguliere clubavond door Jeroen is gemaakt. Echt enorm leuk om te doen!

Lidy
Lidy
Lidy
Lidy
Joke
Joke
Joke
Joke

Alle ingezonden foto’s zijn in het album en in groter formaat op Flickr te bekijken, de links staan bij het album.

Vervolgens heeft Lidy haar vrije onderwerp toegelicht en hebben we nog even het e.e.a. uitgewerkt op de laptop. Jeroen heeft de bijbehorende documentatie inmiddels aan iedereen door gemaild.

Verder hebben we het nog over de clubavond in mei gehad, de avond die we dan op stap gaan, Dit is in principe op 9 mei, mochten er dan i.v.m. de meivakantie meerdere mensen niet kunnen dan wordt deze avond verzet naar een andere vrijdagavond in mei en wel die datum waarop de meesten van ons kunnen.

Ook vragen we iedereen na te denken over het clubuitje op een zaterdag in juni. Persoonlijk zou ik best weer een keer naar Texel willen, was leuk destijds, lekker in de Slufter wandelen en zo 🙂 Helaas kunnen we niet meer met z’n allen in onze bus, geen zitplaatsen meer achterin. Maar denk er eens over na, er is genoeg leuks te doen waarvoor we niet heel ver hoeven te rijden.

Vervolgens zijn we nog een uurtje gaan fotograferen, ik had ballonnen met een led-lampje er in, leuk effect i.c.m. licht tekenen.

Lichtgevende ballonnen

Tot slot weer even over het weblog, iedereen wilde zo graag toegang, dus heb ik een beschrijving gemaakt wat best een flinke klus was, het zou leuk zijn als er ook gebruik van gemaakt gaat worden! Als je een berichtje gemaakt hebt, stuur mij dan even een berichtje, dan geef ik het vrij. Als ik het namelijk zo in zou stellen dat het er meteen opstaat, dan kan iedereen in principe ook bij mijn eigen weblogs e.d. komen en dat is niet helemaal de bedoeling 🙂

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.