Clubavond 17 december 2019

Iedereen was aanwezig, Peter had nog lekker appelgebak over van zijn verjaardag, dus eerst even lekker zitten smikkelen. Daarna hebben we eerst een paar aangepaste, verbeterde foto’s van de vorige keer bekeken, deze zijn aan de betreffende albums toegevoegd. Vervolgens verder gegaan met de eigen projecten, zie de links onder deze blogpost. De andere twee onderwerpen Kaarslicht en Regen vond ik persoonlijk erg leuk, er zaten ook echt prachtige foto’s bij en bij met name kaarslicht had ik meer van hetzelfde verwacht maar nee hoor ze waren echt heel gevarieerd, hetzelfde gold voor de regen, iedereen had echt haar/zijn best gedaan. En ook bij de mooiste/leukste van november zat weer een aantal prachtige foto’s.

En vervolgens kwam de rondvraag, ik was al op de hoogte van wat er komen zou, Elly, Sandra en Ellen stoppen het volgende seizoen met de club en Harry dacht er ook over nu hij met pensioen is/gaat en veel vaker met de camper weg kan. Hetzelfde geldt voor Hans en mij, nu plannen we onze uitstapjes met de camper eigenlijk tussen de clubavonden door, die worden soms een week o.i.d. verzet maar ik houd er sowieso rekening mee. Elly gaf aan dat ze eens wat anders wil, meer creatief bezig thuis en dat heeft mij ook aan het denken gezet, ik heb best veel ideetjes wat ik nog wil en ook ik wil weer meer creatief bezig zijn met de fotografie wat ik voorheen ook was met bewerken e.d. En zoveel nieuwe leden voor de club zoeken daar begin ik ook niet aan. Dus kortom de club in deze vorm gaat na dit seizoen stoppen. Dat wil niet zeggen dat het helemaal voorbij maar we gaan meer vrijblijvend aan de gang, ik heb ook nog wel plannen om bepaalde projecten met een aantal mensen van de club te doen en ik weet dat anderen die ook hebben. Het gaat alleen op een meer vrijblijvende manier gebeuren en in wisselende samenstellingen. De website blijft dan ook bestaan, de domeinnaam houd ik voorlopig nog aan.

Joke

Project Ellen

Project Elly

Project Harry

Project Joke

Project Lidy

Project Peter

Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.