Clubavond 16 januari 2019

Eindelijk het verslagje, ik was het min of meer vergeten toen ik mijn programma tussen alle papier tegenkwam, oeps ……. Hoe dan ook het was een gezellige avond, iedereen was er. Ik ga er vanuit dat Yvonne niet meer komt, ik heb taal noch teken vernomen, ze heeft waarschijnlijk andere dingen aan haar hoofd.

We hebben als gewoonlijk eerst de foto’s weer bekeken, bij ieders project zaten weer fraaie exemplaren, de links naar de albums staan als gewoonlijk onderaan deze blogpost. Het volgende onderwerp was Op z’n kop, hier verdiende de foto van Peter niet de schoonheidsprijs maar wel de originaliteitsprijs, ik hoop dat Sandra inmiddels is bijgekomen 🙂 Hilariteit alom en dat maakt het ook weer leuk, de foto’s hoeven (en kunnen) niet altijd perfect te zijn!

Ook de foto’s bij het onderwerp Bellen waren heel erg gevarieerd en leuk, ik ben er zelf achter dat we ook vaak te moeilijk denken, het kan zo eenvoudig zijn! En dat maakt het ook zo leuk, iedereen heeft wat anders.

En tot slot hadden we vooral mooie herfstfoto’s in de mooiste/leukste van november.

We hebben het ook over het clubuitje gehad, Elly gaat hiervoor aan de slag, zij zal een aantal data prikken en iedereen krijgt dan wel bericht waarop aangegeven kan worden wanneer je kunt. Inmiddels heeft Elly nog wat ideetjes geopperd zoals o.a. het Aviodome en wandelen in Natuurpark Lelystad, het ligt bij elkaar, is niet ver en is leuk. De volgende keer komen we hierop terug.

Ook aan iedereen het verzoek om te denken over onderwerpen voor het volgende seizoen, eind maart wil ik het programma graag weer voor elkaar hebben zodat we allemaal weer ruim de tijd hebben voor alle onderwerpen.

Verder vraagt Sandra naar foto’s die te maken hebben met geld, deze wil ze gebruiken op haar nieuwe website voor haar eigen net gestarte bedrijf. Dus als je die hebt of maakt, graag naar Sandra doorsturen.

Tot slot willen Hans en ik graag in mei/juni op vakantie en willen we een aantal clubavonden verzetten. Eigenlijk wil ik ze ook om andere redenen vanaf februari graag verzetten, zie ook het verzoek in de Facebook groep, in principe ga ik er inmiddels van uit dat iedereen akkoord is. Voor alle duidelijkheid volgen de nieuwe data hieronder:

  1. 6 februari
  2. 6 maart
  3. 3 april
  4. 1 mei
  5. 12 juni
  6. 3 of 10 juli is het avonduitje, daar komen we nog wel op terug

 

Noteer de data, ik pas ze ook aan in het programma. Inmiddels hebben vier van de zes leden gereageerd, ik ga ervan uit dat de anderen ook geen bezwaar hebben.

Joke

 

 

 

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.