Clubavond 16 januari 2015

Na december i.v.m. onze vakantie overgeslagen te hebben was het weer hoog tijd voor een clubavond. Helaas waren Elly en Jeroen verhinderd. Desondanks hadden we vele leuke foto’s, hebben we over het fotograferen via een bol gesproken. Dit was het vrije onderwerp van Lidy in november, Peter was hier mee bezig geweest en had een goed gelukte foto ingezonden.

We hebben het nog even over het gebruik van flitsers gehad, de een gebruikt deze zelden of nooit, de ander heel veel. Dat is ook afhankelijk van met wat voor camera je werkt.

De ingezonden foto’s hebben we uiteraard besproken en kwamen wederom tot de conclusie dat door samen te kijken je foto’s vaak nog een stuk kunt verbeteren door de bewerking aan te passen maar vooral vaak door de uitsnede aan te passen.

De letters waar deze keer J, K en L en het andere onderwerp was Oud en vervallen, klik op de links om de fotoalbums te openen. Je kunt ook handmatig door de albums bladeren door op een foto te klikken, dan verschijnt deze groter in beeld.

Fotografie:  Lidy Meiland
Fotografie: Lidy Meiland

 

Fotografie:  Sandra van Vollevelde
Fotografie: Sandra van Vollevelde

 

Fotografie:  Jenny Broos
Fotografie: Jenny Broos

 

Fotografie:  Joke Beers-Blom
Fotografie: Joke Beers-Blom

 

Fotografie:  Hans Beers
Fotografie: Hans Beers

 

Fotografie:  Peter Waterman
Fotografie: Peter Waterman

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.