Clubavond 14 november 2017

Iedereen was aanwezig op deze gezellige clubavond waarop vele mooie foto’s langskwamen. We zijn begonnen met de foto’s die naar aanleiding van commentaren/opmerkingen die de vorige keer gemaakt zijn door de diverse leden zijn aangepast en tevens hebben we de foto’s van Lidy die er de vorige keer niet was ook bekeken. Het is denk ik wel een goed idee geweest om dit zo te gaan doen, inmiddels is er ook alweer een verbeterde foto van deze clubavond binnen gekomen. De foto’s van de vorige clubavond die aangepast zijn inmiddels in de betreffende albums op de website geplaatst, de aanvankelijke exemplaren zijn verwijderd.

Iedereen had een of twee foto’s voor het eigen project ingezonden en zo beginnen zich al weer leuke series te vormen, zie de links onder dit bericht. Het volgende onderwerp was oogst, ook hier een variatie aan foto’s, ik had meer bloemkool oogst foto’s verwacht, vooral omdat deze oogst de laatste tijd volop aan de gang was, maar dat was niet het geval, het was een mooi gevarieerd geheel waarbij Harry de originaliteitsprijs voor zich opeiste 🙂

Het onderwerp glas was een regelrechte uitdaging, er was door een aantal leden heel veel werk van gemaakt en dat is erg leuk om te zien. Het is zo moeilijk om het zonder reflecties te fotograferen maar dat is een aantal mensen prima gelukt. Tot slot kwamen er nog een aantal prachtige mooiste foto’s van de maand september langs. Kortom veel mooie foto’s gezien en besproken.

Tijdens de rondvraag kwamen de volgende puntjes aan de orde:

  1. Amsterdam Light Festival: Alleen Yvonne wil graag heen en ik wil ook evt. wel, het hangt er vanaf wanneer. Yvonne laat me maar weten wanneer jij gaat dan kijk ik of het uitkomt of niet.
  2. Uitjescomité: Lidy en Yvonne gaan het avonduitstapje van 5 juni 2018 organiseren en tevens het uitje in de maand juni of juli (vakanties zijn laat volgend jaar). Ik ben hier erg blij mee en ga me lekker laten verrassen!
  3. Boekpresentatie: Er is op 25 november en op 1 december een boekpresentatie van mijn nieuwe boek bij CameraNu resp. Cameratools. Hans, Elly en Harry gaan de 25e in ieder geval mee, voor 1 december zoek ik nog gezelschap 🙂 Ik heb jullie al bij Ruud opgegeven dus dat hoeven jullie niet via de site te doen.

Joke

Projecten van de leden:

  1. Elly
  2. Harry
  3. Lidy
  4. Jenny
  5. Peter
  6. Yvonne
  7. Joke

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.