Clubavond 11 februari 2020

Iedereen was aanwezig, Elly heeft wegens drukte op het werk geen foto’s ingestuurd, de anderen allemaal wel. Inmiddels heeft Elly aangegeven vanaf nu helemaal met de club te stoppen, persoonlijk vind ik dat erg jammer, ik had graag het seizoen met zijn allen afgemaakt omdat het dan helemaal stopt. Op zich vind ik het jammer dat het stopt maar drie nieuwe leden zoeken zie ik niet zitten en bovendien geeft het Hans en mij ook meer ruimte om met de camper weg te blijven, nu hebben we echt om de clubavonden heen gepland. Behalve 2 juni dan, ik denk dat we dan nog niet terug zijn uit Engeland en er speciaal voor terugkomen gaat ons net even te ver, dus met zijn allen even kijken voor een laatste gezellige avond zonder foto’s. Het programma van 2 juni voeg ik bij de resterende drie clubavonden in. Daar komt wel een apart bericht op de site over. Daarnaast lukte het op een of andere manier ook niet om de club in een andere richting te duwen voor wat betreft het beoordelen en wat meer aparte dingen te gaan doen, een wat creatievere kant op dus denk ik in die zin ook wel beter om te stoppen.

Gisteravond hebben we wel heel wat prachtige foto’s gezien, te beginnen met de eigen projecten, zie de links onder dit bericht. Ook bij de onderwerpen mist, tegenlicht/silhouet en de mooiste van januari 2020 zaten echt hele fraaie foto’s, iedereen had echt haar/zijn best gedaan, zie ook de links.

Peter heeft de krokodil nu mee en Sandra wil deze nog een keer hebben dus dat onderwerp zet ik op de clubavond van 3 of 28 april. Alle foto’s mogen al in de map 41 Groene krokodil in Dropbox gezet worden, maximaal vier per persoon, dit aantal is om er eventueel een soort verhaaltje van te maken.

Verder hebben we het nog gehad over een eventueel laatste clubavond in juni/juli daar kom ik in onze Facebookgroep nog wel op terug.

Joke

 

Project Ellen

Project Elly

Project Harry

Project Joke

Project Lidy

Project Peter

Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.