Clubavond 10 oktober 2018

Deze keer een kort verslagje en ook laat maar ik kwam er helaas niet eerder aan toe. Dit was weer de eerste avond van het seizoen, Lidy was niet aanwezig vanwege vakantie en Yvonne gaf vlak voor de clubavond door dat ze niet zou komen. De foto’s van Lidy voor deze clubavond zijn aangeleverd en komen op avond twee aan de orde, van Yvonne helaas geen foto’s ontvangen.

Iedereen heeft weer een eigen project waarbij Lidy lekker doorgaat met haar project abstract dat ze het vorige seizoen ook had, het is dan ook een onuitputtelijk onderwerp. De onderwerpen staan verder bij de albums van de leden vermeld, zie de links hieronder. Alleen Sandra was nog niet zeker van haar onderwerp, dat zou nog kunnen veranderen en dat is dus inmiddels ook voor de volgende clubavond ook gebeurd.

Het tweede onderwerp was een fotoverhaal in drie foto’s, hierbij zaten hele leuke, originele onderwerpen. Ook voor het onderwerp pech was een grote variatie in foto’s waarbij niet alles echt pech was.

En verder waren er de leukste/origineelste/grappigste foto’s van juni en juli 2018. Alle aanwezigen hadden de nodige foto’s aangeleverd, laten we zo doorgaan! Het programma was dan ook al lang genoeg bekend 🙂

Op de vraag over het aanvangstijdstip van de clubavonden komen we nog even terug.

Joke

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.