Clubavond 10 april 2015

Wederom een gezellige clubavond, Elly en Jeroen konden helaas niet, volgende keer beter 🙂

De foto-onderwerpen waren deze keer de letters T, U, V en zintuigen. Er waren weer diverse leuke, originele foto’s aangeleverd, zie alle foto’s onder het menu item Avond 8 in de fotoalbums voor seizoen 2014-2015.

Sandra had een vragenlijst rondgestuurd met allerlei vragen over je fotografie, de meesten hebben die ingevuld. De vraag was ook een favoriete foto aan te leveren, dit is ook door een aantal mensen gedaan. Het is nu de bedoeling dat iedereen van zijn/haar antwoorden een kort verhaaltje maakt en dit bij mij aanlevert, dan zet ik het op dit weblog. De favoriete foto wordt er bij geplaatst maar het is leuker als je nog wat meer foto’s aanlevert waar je wat mee hebt, dat mag een pracht van een foto zijn maar ook een mooie herinnering of wat ook. Het hoeven geen technische hoogstandjes te zijn maar foto’s die jouw favorieten zijn om wat voor reden dan ook. Er mogen vijf foto’s bij het stukje aangeleverd worden liefst wel even voorzien van een onderschrift. Lever ze als gewoonlijk aan met bestandsnaam jenaam001, jenaam002 enz. en lever per foto even een regeltje tekst aan dat ik er onder kan zetten. Ik zal mijn stukje zo spoedig mogelijk maken, dan weet iedereen een beetje wat de bedoeling is. Persoonlijk vond ik dit een enorm leuk idee van Sandra, weer eens wat anders! Ook waren er van een paar van ons oude camera’s te bewonderen, echt leuk om te zien waar voorheen mee gefotografeerd is.

Onze volgende clubavond is al op 24 april, vertrek om 18.30 uur vanaf het parkeerterreintje dichtbij Lidy. Wie niet weet waar dit is, mail even, dan mail ik even een plattegrondje. We gaan dan gezellig bij de Zaanse Schans fotograferen, hopelijk zal het heel mooi weer zijn! Zo niet dan kunnen we er altijd binnen een “doe avond” van maken. Een paar dagen van tevoren weten we wel wat het weer gaat doen en kunnen we altijd nog beslissen.

De mappen met literatuur zijn inmiddels door Peter naar Google Drive verplaatst, iedereen heeft inmiddels een mail met de link gehad.

Sandra heeft voorgesteld om de clubavonden met ingang van volgend seizoen op de donderdagavond te houden, niemand heeft daar bezwaar tegen dus dat gaan we doen. Ik stel voor om dan om 19.30 uur te beginnen. Ik zal de data nog op het concept programma aanpassen, dat krijgen jullie nog van me.

Hieronder nog een greep uit de aangeleverde foto’s, zie voor alle foto’s de mappen onder Avond 8.

Joke

 

 

wpid3188-Jenny-bij-vragenlijst-Sandra.jpg
De favoriete foto van Jenny

 

wpid3190-Joke-favoriet.jpg
De favoriete foto van Joke

 

wpid3192-Lidy.jpg
De favoriete foto van Lidy

 

wpid3194-Sandra-favoriet.jpg
De favoriete foto van Sandra

 

Fotografie: Peter Waterman
Fotografie: Peter Waterman zintuigen

Eén gedachte over “Clubavond 10 april 2015

  • 15/04/2015 om 14:58
    Permalink

    Hallo Joke,

    Wist niet dat we in 1015 leefde, 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.