Beoordeelde foto: De schoonheid van het licht

Beoordeelde foto: De schoonheid van het licht

Zoals al eerder besproken in het weblog berichten zijn we dit seizoen gestart met het meer en uitgebreider beoordelen van de ingezonden foto’s. Voor het onderwerp De schoonheid van het licht heb ik een foto ingezonden van onze vaatwasser.

Op een zonnige vrijdagmorgen, toen ik mijn vaatwasser wilde gaan uitruimen, viel mij op hoe mooi het zonlicht op de schone vaat viel. Dit licht wilde ik vangen. En volgens mij is dat ook gelukt 🙂

Op de foto die ik heb ingezonden is nog wat detail van de verdere keuken te zien. Zie in de linker bovenhoek en is er nog een deeltje zichtbaar van de bovenla (rechtsboven).

Sandra 001 org.

Als tip kreeg ik om het linker boven gedeelte nog wat meer door te drukken, zodat dit gedeelte van de keuken niet meer zichtbaar is. Ik heb ook de bovenla hiermee aangepast.

Sandra 001 bewerkt

Zelf vind ik de foto idd. krachtiger geworden. Ik ben benieuwd wat jullie vinden?

 

 

 

3 Reacties

  1. JokeBB - 28/09/2014

    Ja is echt mooier zo, de aandacht ligt nu echt op het onderwerp.

  2. Lidy - 29/09/2014

    Een stuk beter, zo zie je maar het resultaat van reacties en doordrukken natuurlijk.

  3. Elly Dekker-van Veen - 29/09/2014

    Sandra, het is een kleine verandering maar die maakt juist het verschil. Nu is alle aandacht naar 1 punt geleid. Dit is dus wat ik zo fijn vind van het beoordelen. Tips krijgen die zorgen voor een betere foto. Ik vond de foto al mooi maar nu is ie prachtig!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.