Beetje laat …..

Het is aan de late kant voor dit blogje dat ook over de clubavond van de 18e gaat. Willen jullie er aan denken dat je je statief meeneemt, voor het ballonnen gebeuren is een lens van minimaal 70 mm wel noodzakelijk zodat je er niet te dicht op komt te zitten i.v.m. alle nattigheid, je wilt niet weten hoeveel water er in zo’n ballonnetje gaat!

Verder is de club inmiddels in het bezit van Triggertraps voor alle camera’s en evt. flitsers. Er zijn nog wat meer spullen van de club zoals ik al in een e-mail doorgegeven heb. Die mogen geleend worden, vanaf morgen is er een lijst met spullen en ook een lijst waar je in kunt vullen dat je het e.e.a. geleend hebt. Dat is in principe tot de volgende clubavond tenzij meerdere mensen hetzelfde item willen lenen, dan moet er onderling even overlegd worden.

Het wordt een natte bende morgen, handig om schoenen aan te trekken die tegen wat water kunnen! Er zijn zo’n zeven ballonnen per persoon, dus jullie kunnen je uitleven! Ik ben er zelf recentelijk mee bezig geweest dus ik ga me vooral bezig houden met het licht schrijven van Jeroen 🙂 Alhoewel misschien nog een ballonnetje …….. zien we wel 😉

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.