Ballonnen prikken, stok weghalen

Jeroen vroeg aan mij of je de stok altijd in beeld hebt bij het ballonnen prikken, het antwoord is meestal wel maar met een beetje mazzel niet. In dit geval was de stok zichtbaar wat ik zelf niet zo heel erg vond, soms kan het wat toevoegen.

Bij deze foto heb ik ‘m dus weg gekloond, evenals het touwtje en zie je er ook niks meer van, dat is vrij makkelijk te doen bij dit soort foto’s.

En deze is van Jeroen

Ik denk dat de verwachting bij sommigen hoog gespannen was, soms heb je mazzel en heb je een dergelijke foto in één keer en soms zit het tegen. Geloof me ik heb in eerste instantie ook liters water zonder resultaat uiteen zien spatten. Er komt ook weleens een beetje geluk bij kijken. Het kan met de Triggertrap prima lukken en ja met mijn Nero trigger gaat het makkelijker maar er zit dan ook nogal een prijsverschil in. Deze is met de Nero trigger gemaakt maar een aantal van dit soort foto’s op mijn Flickr account zijn met de Triggertrap gemaakt.

Joke

2 gedachten over “Ballonnen prikken, stok weghalen

 • 05/11/2013 om 09:13
  Permalink

  Daarom is het zo leuk om thuis te oefenen. Eerst de techniek beheersen en dan oefenen voor het mooiste resultaat. Soms zijn daar 30 ballonnen voor nodig, soms heb je een lucky shot.

  Beantwoorden
  • 05/11/2013 om 10:45
   Permalink

   Yep dat klopt helemaal. Ben de laatste keer buiten bezig geweest, toen hebben we de ballonnen kapot geschoten met een luchtbuks, dan moet je dus de camera triggeren en niet de flitser, die gaat dan te snel af. Werkt wel lekker buiten, minder troep op te ruimen 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.