Agenda clubavond 19 september 2017

En toen was het weer september, de vakanties zijn weer voorbij en dus zit onze eerste clubavond van het seizoen er ook weer aan te komen! Ik ben benieuwd naar de vakantieverhalen, foto’s en natuurlijk welke projecten iedereen voor dit nieuwe seizoen gekozen heeft.

Het programma voor deze eerste clubavond:

  1. Doorlopende foto-opdracht: Een fotoproject naar keuze, denk hierbij aan deuren, bruggen, een boom, een vaste plek met vast standpunt, een verbouwing, een serie portretten en noem maar op! Het is wel echt een en hetzelfde project dat je dan dus het hele seizoen aanhoudt. Max. 2 foto’s per keer.
  2. Foto-opdracht: Vervoer max. 2 foto’s
  3. Foto-opdracht: Iets typisch Nederlands max. 2 foto’s
  4. Vakantiefoto’s 2017 maximaal 10 foto’s p.p. niet ter beoordeling maar om samen even van onze evt. vakanties te genieten
  5. Rondvraag en bijpraten, vakantieverhalen enzovoorts

 

Let op: De clubavonden zijn dus vanaf nu op dinsdag en i.v.m. het werk van Elly beginnen we nu om 20.00 uur! Het wordt dus nu wat later voordat we stoppen maar dat zal voor de meesten geen probleem zijn. Het moet ook niet zo zijn dat we ons door het programma heen moeten haasten.

De foto’s ontvang ik het liefst uiterlijk op de zondagavond voor de clubavonden, dat geeft me even rustig de tijd om alles voor de clubavond zelf in orde te maken.

Ik heb er weer zin in, ik hoop jullie ook!

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.