Agenda clubavond 10 oktober 2018

Het is nog erg vroeg in de tijd maar onze vakantie zit er aan te komen en voor die tijd nog heel wat andere dingen te doen dus hier alvast de agenda voor de clubavond van 10 oktober a.s. Wij komen op maandag 8 oktober pas thuis en niet zoals eerst gepland op zondag 7 oktober dus mijn verzoek is om de foto’s voor deze clubavond niet eerder dan maandag 8 oktober in Dropbox te zetten. Dat mag vanaf middernacht zijn, dat maakt niet uit 🙂

Van enkele personen heb ik de contributie nog niet ontvangen, het zou heel fijn zijn als jullie dat voor 27 augustus over willen maken dan hoef ik daar ook niet meer naar te kijken en eerlijk gezegd vind ik het niet fijn er telkens om te moeten vragen. Het rekeningnummer vind je bij dit berichtje op onze Facebook pagina.

De agenda:

  1. Doorlopende foto-opdracht: Een fotoproject naar keuze, denk hierbij aan deuren, bruggen, een boom, een vaste plek met vast standpunt, een verbouwing, een serie portretten en noem maar op! Het is wel echt een en hetzelfde project dat je dan dus het hele seizoen aanhoudt. Uiteraard mag je ook je huidige project voortzetten. Max. 2 foto’s per keer.
  2. Foto-opdracht: Fotoverhaal in maximaal 3 foto’s
  3. Foto-opdracht: Pech max. 2 foto’s
  4. Je mooiste foto van juni en van juli 2018 max. 1 foto per genoemde maand
  5. Rondvraag

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.