Agenda clubavond 10 april 2015

Hieronder vind je de agenda voor de volgende clubavond. Hierbij het verzoek om even na te denken of er gereedschappen, opdrachten o.i.d. in Photoshop of Photoshop Elements zijn die je graag besproken wilt hebben. We hebben inmiddels de laagmaskers, doordrukken/tegenhouden, hooglichten bewerken met name in Raw maar het kan in mindere mate ook in jpeg en het retoucheerpenseel. Er moeten er nog wat bij en dan gaan we ook even kijken hoe we dit gaan doen. Ik zal het programma dat we al hadden verder aanpassen zodat we dat ook verder kunnen aanvullen. Ook hoor ik het graag als er ideetjes voor een maandelijkse uitdaging zijn zoals een fles of glas met zo min mogelijk reflectie, de glazen bol maar aangezien we die al gehad hebben wat andere leuke of juist moeilijke uitdagingen. Denk er even mee over na en als je wat weet, mail het dan even naar mij, een Facebook berichtje mag uiteraard ook.

 1. Vijf zintuigen max. 3 foto’s
 2. Doorlopende foto-opdracht: ABC opdracht, de letters T, U en V van ieder één foto
 3. Vrij onderwerp of bewerkonderwerp: Sandra
 4. Eigen foto’s laten beoordelen of hulp vragen hoe die bijvoorbeeld goed te krijgen
 5. Programma volgend seizoen
 6. Rondvraag

De literatuurmap is verplaatst, via een mailtje laat ik jullie nog weten waar je die kunt vinden en hoe je kunt downloaden wat je hebben wilt. Let op de foto’s gewoon blijven aanleveren via Dropbox, dat is voor mij het gemakkelijkste want die heb ik ook op de club laptop staan.

Verder voor alle duidelijkheid iets over de kalender op de Welkom pagina, dat is geen gewone kalender maar een kalender die verwijst naar de data waarop er blogjes geplaatst zijn, klik op een oranje weergegeven datum en het blogje verschijnt.

En tot slot boven dit berichtje een heerlijke glazen bol foto van Lidy, door er op te klikken kun je deze groter bekijken.

Joke

 

2 gedachten over “Agenda clubavond 10 april 2015

 • 24/03/2015 om 12:54
  Permalink

  Leuk gedaan Joke (klikken op glazen bol).
  Is dit een idee: schaduwen maken of
  van b.v. jezelf een stripfiguur maken een verhaal kan ook natuurlijk.

  Beantwoorden
  • 24/03/2015 om 13:00
   Permalink

   Lidy alle ideetjes zijn meer dan welkom 🙂 en dat klikken geldt voor elke foto maar niet iedereen weet dat dus zet ik het er meestal even bij 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.