1e clubavond seizoen 2016-2017

Onze eerste clubavond is verzet van 22 september naar 29 september, ook Harry blijkt te kunnen  en Sandra kan beide avonden niet dus dat maakt niet uit, Peter kan nu wel. Let wel dit is echt een eenmalige gelukte poging tot verzetten want er gaat dus altijd meer tijd in zitten dan je wilt voordat het geregeld is, overigens is afspreken.nl hier ideaal voor. De andere data blijven dus ongewijzigd! Maar dit geeft iedereen nog een weekje langer om over het onderwerp voor een ieders doorlopende project te bedenken, ik ben razend benieuwd waar iedereen voor kiest, zelf ben ik er nog niet helemaal uit 🙂

Facebook pagina

Op dit moment lijk ik de enige wel die blogjes op deze pagina deelt, het is leuk als iedereen foto’s, blogjes e.d. deelt, ik weet dat ze gemaakt worden 🙂 Dan wordt het een leuke afwisselende pagina.

Agenda voor 29 september

 1. Doorlopende foto-opdracht: Een fotoproject naar keuze, denk hierbij aan deuren, bruggen, een boom, een vaste plek met vast standpunt, een verbouwing, een serie portretten en noem maar op! Het is wel echt een en hetzelfde project dat je dan dus het hele seizoen aanhoudt. Max. 2 foto’s per keer.
 2. Foto-opdracht: Grillige vormen, kan in de natuur zijn maar mag ook wat anders zijn max. 2 foto’s per keer
 3. Vakantiefoto’s 2016 maximaal 10 foto’s p.p. niet ter beoordeling maar om samen even van onze evt. vakanties te genieten
 4. Rondvraag en bijpraten, vakantieverhalen enzovoorts

Tot de 29e!

Joke

2 gedachten over “1e clubavond seizoen 2016-2017

 • 04/09/2016 om 13:05
  Permalink

  Het staat genoteerd. Ik ben bijna uit mijn project, wat ik wil. Ik vergeet steeds te delen, nu heb ik het braaf gedaan . Ik hoop dat het een mooi seizoen wordt waarbij we kritisch durven kijken en dit ook benoemen, zodat we er van leren

  Beantwoorden
  • 04/09/2016 om 13:17
   Permalink

   Ja ik ben er ook bijna, hink nog op twee gedachten maar heb nog even om een beslissing te nemen 🙂 En Voor iedereen geldt als je geen foto’s op FB wilt delen kan dat altijd via je website of blog maar je kunt ze ook op onze besloten FB pagina zetten waar alleen wij ze kunnen zien. En wat kritisch kijken betreft, daar ben ik het mee eens maar het is denk ik ook goed om zelf kritisch naar je inzending te kijken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.